محل تبلیغات شما


http://borjsazangroup.com/wp-content/uploads/moarefi2.jpg

مصالحی که در هر منطقه مورد استفاده در ساخت و ساز قرار می گیرد به طور مستقیم متاثر از شرایط اقلیمی، ویژگی های فرهنگی آن منطقه می باشد. به طور مثال در اروپا و آسیای دور ساختمان ها غالبا از چوب ساخته  می شدند که متاثر از وجود جنگل های انبوه در این مناطق بود.در ایران که کشوری کویری محسوب می گردد، ساختمان ها غالبا با گل، سنگ و تیرهای چوبی ساخته می شدند.حوادثی نظیر حریق های بزرگ پس از زله در سانفرانسیسکو و یا زله های متعدد در ژاپن و سایر کشورهای آسیای دورکارشناسان و مهندسان را به سوی ابداع و به کار گیری مصالح مقاوم تر سوق داد.

سیستم ساخت و ساز خشک از تکنولوژی های فراگیر صنعت ساخت و ساز دنیا محسوب می گردد و اولین بار در آمریکا تولید و استفاده شد و پس از جنگ جهانی دوم به اروپا و آسیای دور راه یافت.

صفحات روکش دار گچی در حال حاضر محصول پایه تکنولوژی سیستم ساخت و ساز خشک محسوب می گردد. رشد شاخص سرانه استفاده از سیستم ساخت و ساز خشک از معیارهای توسعه صنعت ساختمان در آن کشور محسوب می گردد.

اولین و مهم ترین مزیت استفاده از تکنولوژی پانل گچی و تاثیر آن در بهره وری مسکن و ساختمان سبک سازی است. بار مرده تیغه های داخلی حدودا یک پانزدهم میزان بار در روش سنتی ساخت است . این ساختار ضمن عدم تاثیر منفی بر روی اسکلت بنا در زله ها با شدت بالا ایمن بوده و در صورت تخریب نیز به علت سبکی هیچ گونه خطری را متوجه ساکنان فضا نمی کند.

با توجه به وزن بسیار کم این ساختار در صورت پیش بینی هنگام طراحی سازه می توان تا 24 درصد در مصرف هزینه های مربوط به بتن و آهن صرفه جویی نمود همچنین در بلند مرتبه سازی این سیستم ها را می توان پس از آماده شدن کف اجرا کرد.

دیوارها در این سیستم نازک و کم حجم هستند و سبب استفاده مفید از فضا می شود.

بر خلاف استفاده از مصالح سنتی، دسترسی به تاسیسات ساختمانی در این سیستم بسیار آسان است این مزیت به ویژه در بیمارستان ها و ادارات از اهمیت بیش تری برخوردار است.

از مزیت های دیگر ساخت و ساز خشک بهینه سازی مصرف سوخت به سبب عایق بندی دیوار های خارجی بنا  و استفاده از پشم سنگ، پشم شیشه، پلی استایرن و سایر عایق ها بین سازه اصلی و   Dry Wall   است.

با تصویب ماده 19 مقررات ملی ساختمان، از آغاز سال 1383 ساختمان های بیش از 600 مترمربع مم به رعایت عایق بندی جداره های خارجی ساختمان می باشند.

استفاده از این سیستم به دلیل سهولت تعمیرات و تغییر کاربری ساختمان عمر مفید ساختمان را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

از مزایای مهم دیگر ساخت و ساز خشک کاهش زمان ساخت می باشد. به طوری که در ایران با مصالح سنتی موجود سرعت انجام کار تقریبا 3 برابر بیش تر از سرعت انجام کار با این سیستم می باشد.

این مصالح در ظاهر گرانتر از مصالح سنتی است اما با در نظر گرفتن سهولت، سرعت و کیفیت بسیار با صرفه تر می باشد

نرم افزار ماشین حساب fx-Calc 4.8.6.2

نکاتی که یک مهندس عمران با دیدن نقشه های معماری قبل از شروع محاسبه باید بداند

معرفی سقف گرین وافل Green Waffle

های ,ساخت ,سیستم ,ساز ,ساختمان ,استفاده ,و ساز ,ساخت و ,ساز خشک ,استفاده از ,این سیستم

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Charlie's site زینب 1377 ادب پژوهی jetsripovil صـنـدلـی هـای راحـت نـشـیـن آراز سیدمرتضی حسینی بیدگلی وبلاگ علی طاعتی مرفّه مطالب اینترنتی رهـایی sunidrama